18 Temmuz 2024 Perşembe Günü burç yorumları!

Hemen hemen her konuda risk almaya hazır olduğumuz bir gün bizi bekliyor. 18 Temmuz 2024 Perşembe günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

918

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Günün güçlü enerjileri sizi de etkisi altına alacak ve yeni deneyimlere atılmaktan çekinmeyeceksiniz. Özellikle finansal anlamda beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilir, siz de umulmadık hamleleler yapabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

İş değişiklikleri, kariyerinizde yükselme gibi konular bugünün çalışma hayatı gündeminizi oluşturacak. Yalnızca sizin değil, yakın çevrenizin de bu türden değişimler içerisinde olduğunu öğrenebilir, birlikte hareket etmeye karar verebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Sabırsızlığınız sizi yanlış kararlar almaya itebilir. Zaten risk almaya meyilli olan yapınıza bir de böyle bir etken eklendiğinde iyice tehlikeli bir kombinasyon ortaya çıkıyor. Sonunda pişman olmamak için biraz daha sakin olmanızda fayda var.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Kendinizi bir nevi hapsettiğiniz bazı davranış kalıplarını kırmanızın vakti geldi. Özellikle ikili ilişkilerde aynı davranışı sergileyip, farklı sonuçlar almayı bekleyemezsiniz. Yakın çevrenizde gerçekleşecek ani olay ve tepkilere yanıt verirken bunu aklınızda tutun.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

İş hayatınızda duygusal yaklaşımlardan ziyade daha profesyonel bir tavır sergilemelisiniz. Çünkü çalıştığınız ortamlarda güçlü bir değişim rüzgarı yaşanacak. Siz de burada kilit rol oynayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Beklenmedik sonları, beklenmedik başlangıçlar takip edecek. Bazı ilişkiler dünde kalmalı, bazıları ise sizi yarına taşımalı. Zaten iş yaşamınızda büyük çaplı değişiklikler yaşandı ve siz de henüz alışma evresindesiniz, özel yaşamınızda biraz daha huzur bulmak sizin de hakkınız.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Aldatıcı, yanıltıcı durumlar; unutulan imzalar ya da yatırılmamış paralar bugün canınızı sıkabilir. Yapılacak işler ve atılacak adımları iki kere kontrol etmekte fayda var. Yeterince güçlü ve akılcısınız sadece biraz daha dikkatli olmaya ihtiyaç duyuyorsunuz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

İş hayatınızda büyük projeler ve zorlu görevler sizi bekliyor. İçinde bulunduğumuz haftayı son detayları halletmek için kullanacaksınız. Liderlik yeteneklerinizi göstermek için de harika bir gün.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Eski defterler açılabilir, geçmişten gelen problemler ile yeniden yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bazı şeyleri geride bırakmanın, bazı sorunları da kökünden çözmenin zamanı geldi gibi görünüyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Gün yüzüne yavaş yavaş çıkarmaya başladığınız kişisel hırslarınız sizi pek de içinde bulunmak istemeyeceğiniz ortamlara sokabilir. Dönüşüm gerektiren projelerde yeteri kadar detaycı davrandığınızdan emin olun.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Sorumluluklarınız yakanızı bir türlü bırakmıyor, özellikle uzun vadeli projelerde geçmişten bugüne kadar getirdiğiniz bazı yükler size ayak bağı olmaya devam ediyor. Ancak umutsuzluğa kapılmanın alemi yok çünkü bu süreç çok yakında sona erecek.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Profesyonel hayatınızda sorumluluk ve ciddiyetin ön planda olduğu günlerden geçiyorsunuz. Geleceğe yönelik planlamalarda karşınıza ikili ilişkiler ile ilgili prüzler çıkabilir. Bu sorunları ele alırken kişisel kırgınlıklarınızı bir kenara bırakmakta fayda var.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş