18 Eylül 2024 Burç Yorumları

Bugün burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? 18 Eylül 2024 Çarşamba günü burç yorumlarını yazımızda okuyabilirsiniz.

645

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Başkaları ne kadar kendini sizden daha iyi göstermeye çalışsa da bugün kendinizi her alanda herkesi yenecek kadar güçlü hissediyorsunuz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Bugün kendinizi mutlu hissetmek için elinizden gelen tüm çabayı gösteriyorsunuz. Bunda da başarılı olacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Geçmişe takılıp kalmayın, şimdi onu arkanıza atabilir ve ayaklarınız yere sağlam basarak yeniden mücadeleye başlayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün girdiğiniz yeni ortam veya işte başarılı uyum sağlayabilir, eğilmek istediğiniz konuları çabucak kavrayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Kendinizi sizi hiç ilgilendirmeyen ama içinden çıkamayacağınız bir durumun içinde bulacaksınız. Bundan kurtulmanın tek yolu sakin kalmak olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Uzaktaki sevdiklerinizle telefonlaşabilir, hasret gidermek için uzun uzun konuşmalar yapabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugünü yalnızca sizin için gerçekten zaman ayırmak isteyenlerle birlikte olmaktan keyif alacaksınız. Siz de onlara elinizden geldiği kadar yardımcı olacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Olaylar her zaman sizin seçtiğiniz yönde gitmeyebilir, bu yüzden size yakın olanlara karşı daha açık olun ve onlara verdiğiniz değeri biraz daha göstermeye gayret edin.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bugün davet edileceğiniz ortamlara katılmadan önce iyice düşünün. Çünkü psikolojik olarak birilerine politik davranmaya müsait olmayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Yarım kalanları tamamlamak için harika bir gün. Elinize böyle bir fırsat uzun zaman boyunca geçmeyebilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bugün iş ortamınızda dikkatinizi dağıtmaya çalışmalısınız, çünkü bir süreliğine kaybolan enerjiyi bulmalısınız. Çok çalışıyorsanız, zihninizi çok fazla düşünceden arındırmanız gerekebilir.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Kendiniz ve aileniz için idealize ettiğiniz fikirler için çalışabilirsiniz. Karamsar ve düşünceli bir yapıda olabilir, kaynağına yönelmek için yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş