Yıldırım'dan Özkurnaz'a ziyaret!..

1039
Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, yeni görevlendirme ile partisinin genel merkezine atanarak Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu. Yeni görevine başlayan Yıldırım, ilk ziyaretini TAR-KOOP Genel Başkanı ve Gazetemiz Sahibi Mehmet Özkurnaz`a gerçekleştirdi. Ziyareti hakkında konuşan Yıldırım; "Mehmet Bey bizim siyaset üstü bir dostumuz. Hem bir ziyaret edelim hem de partimiz ile ilgili bilgi vermeye geldik" dedi.
 
Partideki yeni görevini ve parti gidişatını değerlendiren Yıldırım şunları söyledi; "Gelecek Partisi 12 Aralık 2019`da kuruldu. Ben de Ocak 2020`de kurucu il başkanı olarak atandım. Bugün kadar Çanakkale`de 5 ilçemizde kongre yaptık. 2 ilçemizde ilçe başkanımız hazır. Yeni il başkanı arkadaşımız onların görevlendirmelerini yapıp devam edecek. 1 Kasım`da yapılan büyük kongreden sonra genel merkezde mali işler başkan yardımcısı olarak görevlendirildim. Bugüne kadar aynı zamanda il başkanlığını da yürüttüm. Genel Başkanımızın 12-13 Mart Çanakkale ziyaretinde yeni il başkanımızı belirledik. Görevi ona devredeceğim. Artık genel merkezde mali işler başkan yardımcısı olarak görevimize devam edeceğiz. Bu bir veda değil, partimize daha fazla hizmet etmek adına sorumluluğumuzun artmasıdır. Mevcut iktidar sorun çözme yeteneğini kaybetmiş artık sorun üretme mekanizması haline gelmiştir. Hep birlikte Gelecek bayrağını en üst yerlere taşıyacağımıza söz veriyoruz..."
 
"İnşallah ilk seçimde iktidara geliriz"
"Gelecek Partisi`nin hedefleri nelerdir?" sorusunu yanıtlayan Yıldırım; "Gelecek Partisi sadece bir seçimlik değil veya sadece bir ittifaka eklenmek için kurulmuş bir parti değildir. İktidar alternatifi bir parti olarak kuruldu. Bugüne kadar da 74 ilde yapılanmamızı bitirdik. Gelecek Partisi 1 Mayıs`tan itibaren yapılabilecek her seçime kendi ismi altında, kendi çınar yaprağı altında katılabilir durumda. Ciddi bir kadromuz var. Siyasi tecrübesi olan çok ciddi arkadaşlarımız var. İnşallah ilk seçimde iktidara geliriz" dedi.
(Atakan Alkış)
Paylaş