Çanakkale’de Bugün’ün manşeti ulusal ekranlarda

Türkiye ve Çanakkale siyasetinin önemli isimlerinden Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanlarından Mustafa Cumhur Ersümer, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Yeni Bir Sabah programına Çanakkale’nin yeni yerel gazetesi Bugün ile ilgili olarak bir mesaj gönderdi. Ersümer, mesajıyla yerel basının içinde bulunduğu sorunlara ve buldukları çözüm önerilerine dikkat çekti. Duayen haberci Küçükkaya da yerel basına verdikleri desteği sürdüreceklerini ifade etti.

590

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanlarından Mustafa Cumhur Ersümer, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Yeni Bir Sabah programına Çanakkale’nin yeni yerel gazetesi Bugün ile ilgili olarak bir mesaj gönderdi. Ersümer’in mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Sevgili İsmail,

Yerel basına yıllardan beri destek verir ve dikkat çekersin. Çanakkale’mizde 30 yılı aşkındır yayınlanmakta olan Olay, Gündem ve Kalem gazetelerimiz mahalli basının içinde bulunduğu malum sebeplerden yayın hayatlarına son verdi ama bir araya geldiler dayatılan şartlara karşı en azından güçbirliği yaptılar ve bugünden itibaren Bugün gazetesinin ilk baskısını bugün yayınladılar. Sen de yerel gazeteleri Türkiye’nin gündemine getiren bir meslektaş olarak gündeme getirebilir misin?”

Cumhur Ersümer ve Çanakkale’ye çok teşekkür ettiğini belirten Küçükkaya, “Üç gazete güçlerini birleştirmişler, devam etmişler. ‘Üniversitede sular durulmuyor’ başlıklı bir haberle yayın hayatına başlamışlar. Güngör Yıldız’ın haberi. Dün başladı gazete, bugün ikinci sayısı ile devam ediyor. Biz de paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Yayında Çanakkale’de Bugün gazetesinin söz konusu sayısı da izleyiciler ile paylaşıldı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş