Yenice'de 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı

Yenice Kaymakamlığı önünde düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü kutlama töreni, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Törene katılan gaziler, protokol üyeleri ve halk, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile vatan için mücadele eden gazileri andı.

209

Yenice Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törene Çan Kaymakamı Yenice Kaymakam Vekili Dr. Emre Nebioğlu, Yenice Belediye Başkan Vekili Necati Şahin, İlçe Protokolü, Siyasi Parti Temsilcileri, Oda Başkanları, Rahatsızlığı nedeniyle Muharip Gaziler Derneği Yenice Şube Başkanı Kıbrıs Gazisi Emin Özdemir'in katılamadığı Yenice'deki 19 Eylül Gaziler Günü kutlama programına vefatlar nedeniyle sayıları dörde düşen gazilerden Yenice Merkez'den Mehmet Ali İnal (Kıbrıs-70), Pazarköy'dennTuran Eryaşar (Kıbrıs-70) ve Bekten'den Selahattin Bülbül (Kıbrıs-71) ve halkımız katıldı.

Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri konulduktan sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.Törenler; şiir okunması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş