Yaşlılar unutulmadı

Vali Güngör Azim Tuna ve Belediye Başkan Vekili Muharrem Erkek, Yaşlılar Haftası nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını yürüten Yaşlı Dayanışma Merkezi’ni ziyaret etti.

336
 
 
Yaşlı Dayanışma Merkezi üyeleriyle sohbet eden Vali Güngör Azim Tuna, Yaşlılar Haftası’nı kutlayarak yaşlılara karanfil dağıttı. Yaşlı Dayanışma Merkezi Başkanı Şenol Soydan tarafından karşılanan Vali Tuna, ziyarette Yaşlılar Haftası’nın önemine değindi. Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette yaşlılar şiir ve şarkılar söylerken, kendilerini unutmayan Vali Güngör Azim Tuna’ya teşekkür ettiler.
 
 
Erkek’ten yaşlılara ziyaret
Yaşlı Dayanışma Merkezi üyeleri, Belediye Başkan Vekili Muharrem Erkek’i de ağırladı. Yaşlılar Haftası’nı kutlayan Erkek, Yaşlı Dayanışma Merkezi Başkanı Şenol Soydan’a çiçek takdim etti. Ziyarette konuşan Erkek; “18 Mart etkinlikleri kapsamında Yaşlılar Haftası’nı da kutluyoruz. Çok yoğun ve coşkulu geçen bir haftaydı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde değerli büyüklerimizle birlikteyiz. Belediye Başkan vekili olarak burada bulunmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum” dedi. Öte yandan Yaşlılar Haftası’nı kutlayan Yaşlı Dayanışma Merkezi üyeleri, herhangi bir sıkıntılarının olmadığını ve kendilerini bu anlamlı günde yalnız bırakmayan bürokratlara teşekkür ettiler.
Paylaş