Vali Tuna Ayvacık’ta

Vali Güngör Azim Tuna, Eskişehir’e atanmasının ardından veda ziyaretlerini Ayvacık’ta sürdürdü.

778
Vali Güngör Azim Tuna Ayvacık ziyareti kapsamında ilk olarak Kaymakamlık ardından Ayvacık ve Gülpınar Belediyelerine bir ziyarette bulundu. Kaymakam Gökay Özkan’ı makamında ziyaret eden Tuna, kaymakamlık personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Tuna`nın daha sonraki adresi Ayvacık Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin’i makamında ziyaret eden Vali Tuna, belediye personeli tarafından hizmet binası önünde karşılandı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Tuna’nın neşeli olduğu dikkatlerden kaçmadı. Vali Tuna; “Ayvacık turizm potansiyeli yüksek geleceği olan bir ilçemiz. Ayvacık’ta son dönemlerde güzel gelişmeler izliyoruz. Devam etmesini diliyorum. Belediye Başkanımızı bu çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi. Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin ise; “Sayın Valimize ziyaretleri nedeniyle şahsım ve halkımız adına teşekkür ediyorum. Valimiz görev süreleri boyunca Çanakkale ve ilçelerimize gerekli destekleri vermişlerdir. Yeni görevlerinde kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu. Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, ziyaretin anısına Vali Tuna`ya hediye takdim etti.
 
 
 
Vali Tuna’dan işadamlarına veda
 
Öte yandan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Valiliği görevine atanan Vali Güngör Azim Tuna veda ziyaretleri kapsamında Ticaret Borsası Meclisini ziyaret etti.
 
 
Ziyarette Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erol Özen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salamon Halyo, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı R.Hasan Uysal, Meclis üyesi Akif Kulaç, Genel Sekreter Sevcan Elver ve tüm Borsa personeli hazır bulundu. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Vali Güngör Azim Tuna’nın Çanakkale Valisi olarak göreve başlaması ile birlikte Ticaret Borsası ve Valilik arasındaki diyalogların daha da geliştiğine ve yapılan çalışmalarda her zaman ilin ön plana çıkarması konusuna dikkat çekti. Üzen; “Bu ilişkilerin gelişmesinde Valimiz Sayın Güngör Azim Tuna’nın büyük gayreti ve çalışması vardır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Çanakkale’den ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadığını kaydeden Vali Güngör Azim Tuna ise görevde olduğu süre içerisinde Ticaret Borsası ile iyi ilişkiler kurmasının en önemli nedenlerinden birinin Ticaret Borsasının sıcak yaklaşımı olduğunu belirterek; Ticaret Borsası Yönetimine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Kaya Üzen ve Meclis Kurulu, kente yapmış olduğu katkılarından dolayı Tuna’ya bir plaket takdim etti.
Paylaş