TOKİ Çanakkale’de arsa satışı yapacak

TOKİ’nin 302 arsa satışı yapacağı 35 İl arasında Çanakkale’de var.

178

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 35 ilde 302 arsayı satışa yapılacak. Bu iller arasında Çanakkale’de var. Alıcıların konut Ticaret Sanayi plansız arsalar sosyal kültürel testi alanları ile akaryakıt istasyonları niteliğindeki arsalara yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade uygulayarak yapacakları ödeme planı ile sahip olabileceğini vurguladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), muhammen bedeli 13 milyar 549 milyon 165 bin 908 lira olan 302 arsayı satışa sunacağını duyurmuştu. Bu gelişme sonrasında TOKİ 302 arsa satışının hangi illerde ve ne zaman yapılacağı merak ediliyordu. TOKİ arsa satışının ödeme planı da gündemdeki yerini alırken arsa satışı başvuruları tarihleri de 30-31 Ekim saat 10.30 olarak belirlendi. Arsa satış yeri ise; TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Küçükçekmece/İstanbul ile Bilkent Otel ve Konferans Merkezi Çankaya/Ankara adresinde yapılacak. Satışa çevrim içi katılımların da mümkün olacağı belirtildi.

SATIŞ YAPILACAK İLLER

TOKİ’nin 302 arsa satışı yapacağı 35 İl ise şöyle; Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Adana, Mersin, Şanlıurfa, Ankara, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Sakarya, Yalova, Eskişehir, Gaziantep, Elazığ, Afyonkarahisar, Konya, Denizli, Kayseri, Çorum, Aksaray, Çankırı, Amasya, Erzurum, Ağrı, Ardahan, Muş, Malatya , Artvin, Bitlis, Düzce.

(YUSUF SONKURT)
Paylaş