Provokatif site de haddini aşıyor.

Kim oldukları bilinmeyen fakat ne yapmak istedikleri çok iyi bilinen, vardıkları nokta itibarıyla halk düşmanlığına soyunmuş özellik ile Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı gözden düşürmek için çarpıtmalarını ara vermeden sürdüren adında ÇOMÜ olan bu site eğitimden de nasibini almamış. Ya da biraz yumurta yemeleri lazım, akılları başlarına gelsin diye, protein eksikliği taşıyorlar da…

751
Okuduklarını anlayamaz hale geldiler, ironi denilen bir kavram olduğundan herhalde haberleri yok.
Ülgür Gökhan’ın söylediklerini bile kavrayamadan Başkan Gökhan hakkında “kendini aşıyor” değerlendirmesi yapanlara ben de “haddinizi aşıyorsunuz” diyorum.
 
Gericilik, halkın aydınlanması, gerçekler ile yüzleşmesi sonrası ve bu gerçeklerin rehber olduğu yaşam mücadelesinin birilerinin suratında tokat gibi patlaması neticesinde her seferinde yeni saldırı mekanizmaları yaratmaktan geri durmuyor.
 
Bunun için parasız bilimsel demokratik özerk üniversite talepleri ile mücadele eden devrimci gençler her fırsatta imha edilmeye çalışılıyor.
 
Yiğit Bulut’a yumurta atılmasından sonra ortalığı kaplayan “onların savunacak fikirleri olmadığından yapıyorlar” demagojilerini artık geçeceksiniz.
 
O gençler; toplum için , bilimsel demokratik üniversite noktasında geleceği temsil eden aydınlık bir dünya görüşünün temsilcileri.
 
O gençler toplumu sülük gibi emen bir avuç kapitalistin çıkarları karşısında halkın çıkarlarını savunan bir dünya görüşüne sahipler
 
O gençler YÖK eliyle üniversitelerin sermayenin hizmetine sokulmasına karşı kamucu ve toplum için bilimsel üretimi savunan bir dünya görüşüne sahipler.
 
O gençler özgür bilim ve sanat, demokratik-katılımcı yönetim ve özerk-bilimsel üniversite anlayışının hayata geçirilmesi, hiç kimsenin yükseköğrenim hakkından mahrum bırakılmadığı, yoksul-emekçi çocukların kapılarından geri dönmeyeceği bir üniversite sistemi için mücadele eden bir dünya görüşüne sahipler.
 
O gençler topluma ve insanlığa karşı sorumlu bir üniversite taleplerinin temel olduğu bir dünya görüşüne sahipler.
 
Ey, Yiğit Bulut senin deyimin ile bu gençlerin sana atıkları kartvizitlerinde yazanlar bunlar .
 
Ama sen ve senin gibiler bu gerçeği çarpıtmak için kapitalist patronların sizlere verdikleri rolü oynadığınızdan ötürü yerlerde sürünenler var ise onlar ancak siz ve fikirleriniz olabilir.
 
Geleceği temsil eden , insanca yaşanacak özgür ve demokratik bir ülke yaratmak amacıyla hareket eden bu gençlerin fikirleri pırıl pırıl etrafa ışık saçıyor.
 
Bu böyle biline ,kapitalist sistemin gerçeklerini kimse gizleyemez.
 
Kapitalist sistem bir avuç azınlığın topluma verdiği acı ve zulümden gıdasını alır.
 
Bunu allayıp pullayıp çuvala sığdırmaya çalışanların çabaları sonuç vermeyecektir.
 
Üniversitelerimizi de bu sistemin bir parçası haline dönüştürmek isteyenlere gerçek bilim insanları gerekli cevabı vereceklerdir.
Paylaş