Milli Eğitim Müdürü Hayta, eğitimcilerle buluştu

Çanakkale Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven ile birlikte eğitimcilerle tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

461

Çanakkale Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, eğitimcilerle bir araya geldi. Tanışma toplantısına, Hayta’ya Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven eşlik etti. Gerçekleştirilen toplantıya, AR-GE Birimi Öğretmenleri Süheyla Haney Yurdusev, Haydar Levent, Esra Erbaş, Yonca İnce, Sevilay Ergin ve Özel Büro Öğretmenleri Enes Ulu, Cihangül Ateş, Nuri Gezgin, Nurdan Gümüşbaş Özçil, M. Ercan Şenol, Tezcan Kaya, Meral Yavuz Kartal ve Fatma Betül Özer eşlik etti.

Etkinlikler ve projeler hakkında bilgilendirmeler yapıldı

Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen yerel, ulusal, uluslararası ve kurumlarla yürütülen projeler ve Bakanlık projeleri ile ilgili sunum gerçekleştirildi. AR-GE Birimi ve Özel Büro Birimi Öğretmenleri tarafından yürütülen çalışmalar, etkinlikler ve projeler hakkında İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta'ya bilgi verildi.

Tanışma toplantısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Hayta, yürütülen çalışmalar için AR-GE Birimi ve Özel Büro Birimi Öğretmenlerine teşekkürlerini sundu. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nda yepyeni projeleri birlikte yürütmekten mutluluk duyacağını belirterek başarılar diledi. Toplantı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş