M. Ali Demir: Sıkıntılarımız var

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Demir gazetemizi ziyaret ederek sorunlarını paylaştı...

707
Gazetemizi ziyaret eden Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, ilimizle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 750 üyeye sahip oda olarak mazot ve benzindeki ÖTV’nin kaldırılmasını isteyen Başkan Demir, ‘denizcilik sektöründe sağlanan bu indirim gibi, bize uygulanmasını istiyoruz. Böyle bir durum bizim için can simidi olur. Yoksa durumumuz ciddi anlamda zor” diye konuştu.
 
 
Gazetemizi ziyaret eden Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, ilimizle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 750 üyeye sahip oda olarak mazot ve benzindeki ÖTV’nin kaldırılmasını isteyen Başkan Demir, “Denizcilik sektöründe sağlanan bu indirim gibi, bize uygulanmasına istiyoruz. Böyle bir durum bizim için can simidi olur. Yoksa durumumuz ciddi anlamda zor” diye konuştu.
 
Demir ayrıca Çanakkale’deki toplu taşıma sisteminin rayına oturduğunu ancak, şoförlerde 63 yaş sınırının 65’e çekilmesini istediklerini söyledi. K 1 belgesiyle ilgili olarak da konuşan Demir, 16 bin lira gibi bir rakamın esnafı zorladığını da sözlerine ekledi. Çanakkale’nin otopark sorununa da değinen Oda Başkanı Demir, şuan 24 adet otopark bulunduğunu ve yetersiz olduğunu söyleyerek; çözümün çok katlı otopark olacağını dile getirdi. Oda olarak ambulans hizmeti de verdiklerini belirten Demir, vatandaşların ihtiyaç duyduklarında kendilerine ulaşmasını istedi.
Paylaş