Küçükkuyu, Avrupa'ya açılan bir kültür penceresi olma yolunda

Küçükkuyu, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) öncülüğündeki Avrupa Birliği destekli "Kültür Kenti Küçükkuyu" projesi ile kültürel zenginliklerini uluslararası arenada sergilemeye hazırlanıyor.

189

Ege'nin gözde ilçesi Küçükkuyu, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) öncülüğündeki Avrupa Birliği destekli bir projeyle kültür sanat alanında önemli bir adım atıyor. Bir Tohum Vakfı iş birliğiyle hayata geçirilecek olan "Kültür Kenti Küçükkuyu" projesi, ilçenin kültürel zenginliklerini ortaya çıkararak uluslararası arenada dikkat çekmeyi planlıyor.

Projenin ilk aşaması olan hibe eğitimine, Küçükkuyu Belediyesi Meclis Üyesi Bahadır Emre Diken, Proje Direktörü Güneşin Oya Aydemir ve Proje Lojistik Direktörü Sinan Dikici katılarak önemli bilgiler edindiler. Bu eğitimle birlikte proje ekibi, Kültür Kenti vizyonunu hayata geçirmek için gereken stratejileri ve adımları belirlemeye başladılar.

Başkan Gürel proje için emeği geçen herkese teşekkür etti

Küçükkuyu Belediye Başkanı Muttalip Güler; "Kültür Kenti Küçükkuyu projesi, ilçemizin geleceği için çok önemli bir adım. Bu proje sayesinde Küçükkuyu, hem ülkemizin hem de dünyanın kültür haritasında önemli bir yer edinecek. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş