İSKİ’den Bozcaada’ya tanker desteği

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), son günlerde sık sık meydana gelen yangınlar ile mücadele eden Bozcaada’ya 19 ton kapasiteli tanker gönderdi. Geçtiğimiz hafta Bozcaada heyetini makamında ağırlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe’ye belli süreliğine bir tankerin Bozcaada’ya naklinin en kısa sürede gerçekleştirileceği sözünü vermişti.

487

Bozcaada Belediyesi, sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşımla İSKİ tarafından geçici süreyle adaya görevledirilen tanker ile ilgili olarak bilgilendirme yaptı.

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“İSKİ’den 19 ton kapasiteli, dört itfaiye aracını doldurabilecek büyüklükte tanker adamıza ulaştı. Geçici süreyle adamızda kullanacağımız tankeri çöplük civarında dolu olarak bekletmekteyiz.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve İSKİ yetkililerine desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.”

İMAMOĞLU GEÇTİĞİMİZ HAFTA SÖZÜNÜ VERMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta Bozcaada heyetini makamında ağırlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe’ye belli süreliğine bir tankerin Bozcaada’ya naklinin en kısa sürede gerçekleştirileceği sözünü vermişti.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş