İşaret: FETÖ Parola: Bayrak Sonuç: Kıskıvrak!

1747

Bayramiç’te kendisini komiser olarak tanıtan, dolandırıcı Bayramiç Emniyeti’nin takibi sonucu yakalandı. Bir ev hanımını, 26 Mart Cumartesi günü telefonundan arayarak kendisini ‘Komiser Alpaslan Demir’ olarak tanıtan şahsın, “FETÖ suç örgütü ne isminiz karıştı” diyerek, kendisinden evde bulunan paraları ve ziynet eşyalarını bir poşete koyup, buzdolabına saklamasını istediği, ardından eve polis göndereceğini ve ‘bayrak’ parolası ile kapıyı açmasını söylediği belirtildi.  

 
“Telefonda talimat verdi”
Telefonda verilen talimatların ardından eve gelen şahsın içeride dolandığını ve kendisine başka bir odada beklemesini söylediğini ifade eden ev sahibi mağdur kadın, şahsın buzdolabında bulunan para ve ziynet eşyasının olduğu poşeti alarak kaçtığını görmesi üzerine, Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurduğunu ifade etti. 
 
“Çanakkale’ye kaçmak üzereyken yakalandı”
Bayramiçli kadının başvurusunun ardından takibe alınan dolandırıcı Bayramiç Emniyeti tarafından yakalandı. Hızlı bir şekilde konuyu değerlendiren ve inceleyen emniyet ekipleri, şüpheli D.M.A. isimli şahsı, Bayramiç Otogarında, Çanakkale otobüsüne binmek üzereyken mağdur kadına ait poşet içindeki 13 bin 25 TL, 725 Euro, 9 adet çeyrek altın, 1 adet pul altın, 1 adet inci kolye, 1 adet sarı renkli bileklik, 3 adet taşlı 1 adet taşsız yüzük, 1 adet iç içe geçmiş halka, 1 adet 5 taşlı yüzük, 1 adet 7 taşlı yüzük, 1 adet desenli yüzük, 1 adet gümüş taşlı bileklik, 1 adet bayan kol saati ile birlikte kıskıvrak yakalandı. D.M.A isimli şahıs, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınken, 27 Mart günü mevcutlu olarak adliyeye sevk edildiği mahkemece tutuklandı. 
(Seçkin Sağlam)
Paylaş