havadurum

İÇDAŞ Spor Kulübü Yelken Sporcuları Yeni Başarılara Hazırlanıyor

Okulların ara tatili fırsat bilen sporcular, farklı sınıflarda hazırlık ve gelişim kamplarına katıldı.

1366

Türkiye Yelken Federasyonu, Yelken Ligi 2’inci Ayak yarışlarına önümüzdeki haftalarda start vermeye hazırlanıyor. Yelken sporuna gönül vermiş birçok sporcunun milli takım kadrosuna girebilmek için kıyasıya mücadele ettiği Lig yarışları, yelkencilerin yaz kış demeden antrenmanlarına devam etmesini gerektiriyor. Bu yarışlarda başarı elde etmek isteyen İÇDAŞ Spor Kulübü Yelken Sporcuları, yoğun bir kamp dönemine girdi.

Okulların Ara Tatili Sporculara Fırsat Oldu

Okulların ara tatile girmesiyle birlikte İÇDAŞ Spor Kulübü’nün dört antrenörü ve 25 sporcusu, farklı sınıflarda hazırlık ve gelişim kamplarına katıldı. Sporcular, 19 Ocak’ta Çeşme’de 420 sınıfı, 20 Ocak’ta İÇDAŞ Karabiga Sporcu Evi’nde Ilca sınıfı ve 22 Ocak’ta Foça’da Rüzgar sörfü sınıflarıyla başlayan kamplarda hem teorik hem de pratik bilgilerini pekiştirdiler. Deniz ve kara antrenmanlarıyla da kondisyonlarını arttıran sporcular, yeni başarılara yelken açmaya hazırlanıyor.

İÇDAŞ Spor Kulübü’nden Sporculara Tebrik ve Destek

İÇDAŞ Spor Kulübü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, sporcularını disiplinli ve azimli çalışmalarından ötürü kutladı. Kulüp, “Sporcularımız kamplarda aldıkları teorik derslerle bilgilerini pekiştirirken, deniz ve kara antrenmanlarıyla da kondisyonlarını arttırmaya devam ettiler. Sporcularımızı disiplinli ve azimli çalışmalarından ötürü kutluyor, katılacakları yarışlarda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. İÇDAŞ Spor Kulübü Yelken

(ESRA GÜLLER)
Paylaş