Hacı Ali Doğan ve Ayşe Doğan anıldı

Çanakkale ve Türkiye’nin önde gelen firmalarından Doğanlar Holding’in temellerini atan Hacı Ali Doğan ve eşi Ayşe Doğan anısına hayır ve mevlid-i şerif programı düzenlendi.

417

1970’li yıllarda Biga’da kurduğu Doğan Mobilya ile bugün hem Çanakkale hem de Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri olan Doğanlar Holding’in temellerini atan Hacı Ali Doğan ve eşi Ayşe Doğan anısına geleneksel hale gelen hayır ve Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi.

Anma merasimine Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan’ın ve aile üyelerinin yanı sıra CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım, AK Parti MKYK - Genel Merkez Çevre Şehir ve Kültür Bşk Yardımcısı 27. Dönem AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk, ilçe protokolü üyeleri, siyasetçiler ve vatandaşlar da katıldı.

Programda Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan aile büyükleri adına bir konuşma yaparak, hayır etkinliğine katılanlara teşekkür etti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş