Feyzullah Aktürk, 4. Ulugazi Yağlı Güreşleri'nde şampiyon oldu

Çan Belediyesi güreşçisi Feyzullah Aktürk, 4. Ulugazi Yağlı Güreşleri'nde finalde İsmail Koç'u yenerek başpehlivan oldu. Aktürk, üç kez üst üste şampiyon olan Hüseyin Gümüşalan’ın unvanına son verdi.

425

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Ulugazi Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık unvanı Feyzullah Aktürk’e gitti. Finalde İsmail Koç’u mağlup eden Aktürk, üst üste üç yıl şampiyon olan Hüseyin Gümüşalan’ın liderliğine son vererek yeni şampiyon oldu.

Çan belediyesi güreşçisi tarih yazdı

Çan Belediyesi güreşçisi Feyzullah Aktürk, İstanbul’da düzenlenen bu prestijli turnuvada elde ettiği başarıyla adından söz ettirdi. Daha önce üç kez başpehlivan olan Hüseyin Gümüşalan'ı tahtından indirerek, güreş dünyasında yeni bir dönemin sinyalini verdi.

Başkan Arslan’dan Aktürk’e tebrik mesajı

Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, sosyal medya hesabından Feyzullah Aktürk’ü tebrik ederek, "Bu çocuk çok canlar yakacak. Feyzullah Aktürk, İstanbul Ulugazi Yağlı Pehlivan Güreşlerinde yine şampiyon; bu sezon 3. başpehlivanlığı yiğidimin" ifadelerine yer verdi. Arslan, bu büyük başarıyla Çan’ın gurur duyduğunu ifade etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş