Esirgemez’den ÇTSO’ya ziyaret

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

383

İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez, ÇTSO Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen ziyarette, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Volkan Temiz ve Berkin Karaca ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaret hakkında bilgi veren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale, tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleriyle hem Türkiye’nin hem de dünyanın gözbebeği olan bir şehirdir. Bu şehri daha da ileriye taşımak ve hak ettiği yeri almasını sağlamak adına, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmaların büyük bir önemi olduğuna inanıyorum. Şehrimizin turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmek, onların bu kadim toprakların zenginliklerini keşfetmelerini sağlamak, bizler için öncelikli hedefler arasında yer almaktadır. Kültür Yolu Festivali ve yeni destinasyon olabilecek merkezlerimiz ile ilgili istişarede bulunduk. Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Çağman Esirgemez’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş