Cezasız kalmayacak

Hayırsever Hüseyin Akif Terzioğlu’nun ismini taşıyan okulda yaşanan taciz skandalının yankıları sürüyor. Okulda yaşanan olayların ardından okul müdürü ile Edebiyat Öğretmeni Ö.T’nin disiplin cezası alıp almayacağı ise kamuoyunda merak ediliyor. Gazetemizde yer alan haber ile birlikte olaya el koyan Çanakkale Valiliği’nin görevlendirdiği müfettişin okulda gerekli çalışmaları gerçekleştirdiği öğrenildi.

956
Gazetemizin ‘İddialar Ürpertiyor’ başlığıyla okuyucularına duyurduğu okuldaki taciz olaylarının mağdurları yaşadıklarını anlatması ve bir annenin feryadı sonrası taciz olayındaki taraflar müfettiş tarafından dinleniyor. Okuldaki olaylar hakkında araştırma yapan müfettiş, araştırma sonucunda hazırlayacağı raporu Çanakkale Valiliği’ne sunacak.
 
Kentte büyük yankı uyandıran okuldaki taciz olaylarının hem öğrenciler hem de veliler tarafından doğrulanmasıyla birlikte, okulda yaşanan olayları mercek altına alan müfettişin sunacağı rapor doğrultusunda Çanakkale Valiliği tarafından okul müdürü ile Edebiyat Öğretmeni Ö.T’ye gerekli disiplin cezasının uygulanacağı ve daha sonra ise yerlerinin değiştirilmesi suretiyle ilden uzaklaştırılacağı öğrenildi. Taciz olayı hakkında incelemenin sürdüğü bildirildi...
Paylaş