Çan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Çan’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, Atatürk Şehir Meydanı’ndaki çelenk sunma töreniyle başladı.

739

Çan’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, coşkulu törenlerle kutlandı. Atatürk Şehir Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalar, protokol üyelerinin katılımıyla devam etti. Akşam saatlerinde düzenlenecek Fener Alayı ile bayram coşkusu doruğa çıkacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, Çan Atatürk Şehir Meydanı’nda düzenlenen törenlerle kutlandı. Tören, Çan Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Çelenk sunma törenine, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Çan Cumhuriyet Savcısı Fatih Muhammet Dağ, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşları, gaziler, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından Çan Kaymakamlığı Hükümet Konağı’nda protokol üyeleriyle tebrikat programı gerçekleştirildi. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, akşam saatlerinde düzenlenecek olan Fener Alayı ile sona erecek.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş