Boğazı Şahabettin Hoca için geçti

36. Çanakkale Boğazı Wilusa Rotary Yüzme Yarışı'na bu yıl 1000'e yakın yüzücü katıldı.

1495
Onlardan biri de Emekli İl Çevre Müdürü İbrahim Deniz idi. Deniz, boğazı geçtikten sonra Gönüllü Doğa Koruyucusu ve Yazar Şahabettin Kalfa'ya jest yaptı. Boğaz geçişini Şahabettin Kalfa'ya ithaf etti.

Çanakkale, nezaketi ön planda tutan, insanların birbirlerine 'çoğunlukla' bağlı olduğu bir kenttir. Bu kentte yüzlerin, 'her şeye rağmen' gülmesini sebebi insanların birbirlerine olan sıcak tavırları ve jestleridir. İste onlardan birini de bu yıl 36'ncısı gerçekleştirilen Çanakkale Boğazı Wilusa Rotary Yüzme Yarışı'nda yaşadık. 1000'e yakın yüzücünün katıldığı 36. Çanakkale Boğazı Wilusa Rotary Yüzme Yarışı'na Emekli İl Çevre Müdürü İbrahim Deniz de katıldı. Deniz, boğazı geçtikten sonra, kentin sevilen değerlerinden Gönüllü Doğa Koruyucusu ve Yazar Şahabettin Kalfa'ya bir jest yaptı. Deniz, boğaz geçişini Kalfa'ya ithaf etti.

Kalfa teşekkür etti

Deniz'in bu jestinin ardından Şahabettin Kalfa da, "Yaşamımın en büyük ödülü" dedi. Kalfa, "Gençlik yıllarımdan beri çeşitli nedenlerle gerçekleştiremediğim Çanakkale Boğaz Geçişi hayalimi gerçekleştirerek kendi geçişini bana adayan, beni onurlandıran, Çanakkale Çevre Gönüllüleri Derneği çalışmalarımızda hep yanımızda olan Emekli İl Çevre Müdürü kardeşim Sn. İbrahim Deniz'e teşekkür ediyorum. 30 Ağustos Boğaz Geçişi'ni başarı ile gerçekleştiren kardeşimi gönülden kutluyorum" dedi.

Paylaş