Başkan Erkek "Engelleri birlikte aşacağız"

CHP Merkez İlçe Engelliler Komisyonu Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ile bir araya gelerek, Çanakkale Erişilebilirlik raporunu sundu.

615

CHP Merkez İlçe Engelliler Komisyonu Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ile bir araya gelerek engelli bireyler için kentte gerçekleştirilen çalışmalar için teşekkür etti. Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetimler Binası önünde gerçekleştirilen buluşmada, Komisyon Başkanı Memet Gülden, Başkan Muharrem Erkek'e teşekkür plaketi takdim ederken, Komisyon tarafından hazırlanan Çanakkale Erişilebilirlik raporu sunuldu.

Engelli bireylerin sorunları için bir araya gelindi

Engelleri bireylerin Çanakkale'de yaşadığı sorunları ele anılan rapor hakkında konuşan Başkan Gülden, "Merkez İlçe Engeller Komisyonu olarak ilimizde varsaydığımız engelli sorunlarımızı sizinle paylaşmaya geldik. Öncelikle belediyemiz önüne görme engellerimiz için, bu şeridi yaptığınız için teşekkür ediyoruz. Biz şu anda size Cumhuriyet Halk Partisi Engelliler Komisyonu olarak bir rapor sunmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Yapacak daha çok işimiz var"

Engelli Komisyonu olarak yürütülen çalışmalardan dolayı Komisyona teşekkür eden Başkan Erkek "Sizler Engelliler Komisyonu olarak çok önemli çalışmalar yapıyorsunuz. Bizim amacımız engelsiz bir kent yaratmak. Engelsiz portal derken bunu söylüyorduk. Bunu sizlerle birlikte yapacağız. Biz şu anda bu meydanımızda özellikle görme engellerimiz için gerekli olanı yaptık ama daha yapacak çok işimiz var. Biz bu konunun ilgilileriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki süreçte çok daha iyi şeyleri hep beraber yapacağız. Engelleri birlikte aşacağız" sözlerine yer verdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş