Başkan Atılgan Ahilik Haftası’nı kutladı

Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, Ahilik Haftası dolayısıyla Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım ve Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman Yüksel’i ziyaret ederek, Ahilik Teşkilatı'nın önemine vurgu yaptı ve esnaflara bereketli kazançlar diledi.

272

Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, Ahilik Haftası dolayısıyla Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım ile Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman Yüksel’i ziyaret etti.

Ahilik Haftası nedeniyle Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım ile Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman Yüksel’i ziyaret eden Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, başkanları tebrik etti. Ziyaretlerinde Ahilik Teşkilatının önemine değinen Başkan Atılgan, “Bu yapı birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun en somut örneklerinden biridir. Ahilik bizlere, ticaret ve ekonomi hayatının yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da nasıl davranmamız gerektiği konusunda yol göstermekte ve geleceğimizi aydınlatmaktadır. Dayanışmanın değerini bilen, Ahilik ruhunu taşıyan esnaflarımızın Ahilik Haftası'nı kutluyor; kendilerine bol ve bereketli kazançlar
diliyorum” dedi.

(SEVİ GÖZAY UĞURLU)
Paylaş