102 yıllık gurur son gününde coşkuyla kutlandı

Çan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü, üçüncü gününde büyük bir kalabalık eşliğinde Atatürk Şehir Meydanı'nda düzenlenen törenle büyük coşkuyla kutlandı.

140

Çan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü, Atatürk Şehir Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından şiirlerin okunmasıyla devam etti.

Halk oyunları ve bando gösterisi ilgi çekti

Kazdağları Halk Oyunları Topluluğu (KAHOT) gösterisi, büyük beğeni toplarken, Çanakkale Boğaz Komutanlığı Bando ekibi de performansıyla dikkat çekti. Program kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Belediye Başkanı Arslan katılımcılara teşekkür

Çan Belediye Başkanı Harun Arslan; “Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümünü büyük bir coşku ile kutladık. Katılımları ile coşkumuza ortak olan Çan halkına, gazilerimize, siyasi parti temsilcilerine, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve çok kıymetli milletvekillerimiz Özgür Ceylan ve İsmet Güneşhan'a teşekkür ediyorum” dedi.

Tören, resmi geçit ile sona erdi. Törene; Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Haberin fotoğrafları için tıklayınız

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş