Ziraat Bankası Çanakkale Troya Şube Müdüründen ÇTSO'ya ziyaret

Ziraat Bankası Çanakkale Troya Şube Müdürü Uğur Kütüklü, ÇTSO'yu ziyaret ederek, bankacılık sektörü ve ticaret üzerine istişarelerde bulundu.

430

Ziraat Bankası A.Ş. Troya Şube Müdürü Uğur Kütüklü ve Müşteri İlişkileri Yetkilisi Bilge Erbay Uzun Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Bankacılık sektörü, Ülkemizin üretimden hizmete kadar tüm alanlarında hayati bir rol oynamaktadır. Bankalarımız, ticaretin sağlam ve güvenilir bir temelde yürütülmesinde önemli bir unsurdur. Oda olarak, Üyelerimizin ticari faaliyetlerinden kaynaklanan sorunları çözmek, üretim ve yatırım kredilerine erişimlerini kolaylaştırmak için banka yetkilileriyle düzenli görüşmeler yapıyor ve bu süreçleri yakından takip ediyoruz. Ziraat Bankası A.Ş. Troya Şube Müdürü Sayın Uğur Kütüklü ve Müşteri İlişkileri Yetkilisi Sayın Bilge Erbay Uzun’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş