Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu CEO’su ve Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu olarak fırsat eşitliğini temel bir ilke olarak benimsediklerini ve kadınların iş hayatında güçlenmesi için çalıştıklarını söyledi.
Türkiye’nin lider kadınlarını bir araya getiren özel etkinlikte Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, “Fırsat Eşitliği İçin” oturumunda yaptığı konuşmada, “Herkesin fırsatlara eşit şekilde erişebildiği bir dünya hayal ediyoruz. Farklı kimlik ve deneyimlere sahip her bireyin ve topluluğun, kendi toplumlarının dönüşümünde etki sahibi olabileceğine inanıyor, herkesin bilgi birikimi ve deneyimini kattığı bir toplumsal kalkınma gerçekleştirmek için çalışıyoruz” diyerek fırsat eşitliğinin önemine dikkat çekti.
Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, sözlerini; “Kadınların ekonomiye ve topluma katılımını artırmak, eşit fırsatlar yaratmak için bir araya gelmekten ve bu ilham verici buluşmanın parçası olmaktan gurur duyuyoruz” diyerek noktaladı.
(ERHAN TAYLAN)En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.