Çanakkale OSB ve Kepez Limanı İş Birliğiyle Sanayicilerle İstişare Toplantısı düzenlendi

Çanakkale OSB ve Kepez Limanı iş birliğiyle düzenlenen istişare toplantısında, sanayicilerin dış ticarette karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

652

Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Çanakkale Kepez Limanı iş birliğiyle düzenlenen istişare toplantısında, sanayicilerin dış ticarette karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından, sanayicilerin ithalat ve ihracat süreçlerinde yaşadığı zorlukları değerlendirmek ve çözüm önerileri geliştirmek amacıyla Çanakkale Kepez Limanı ile ortaklaşa düzenlenen istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; Çanakkale OSB Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy, Bölge Müdürü İlçin Ayan, Çanakkale Liman İşletmesi Genel Müdürü Berkan Özkan ve sanayiciler katılım sağladı.Toplantıda, sanayicilerin liman hizmetlerinden beklentileri, ithalat ve ihracat süreçlerinde karşılaştıkları sorunlar ve bunlara yönelik çözüm önerileri ele alındı. Katılımcılar, liman altyapısının geliştirilmesi, lojistik süreçlerin hızlandırılması ve maliyetlerin azaltılması gibi konularda görüşlerini paylaştılar.

Çanakkale OSB Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy, sanayicilerin görüş ve önerilerinin bölge sanayisinin gelişimi ve küresel rekabet gücünün artırılması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. İş dünyasının ihtiyaçlarını karşılamak adına bu tür toplantıların düzenli olarak yapılacağını belirtti. Sanayicilere destek olmak adına yapılan bu iş birliğinin devam edeceğini ifade eden yetkililer, toplantıya katılım sağlayan tüm paydaşlara teşekkür etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş