Zengin ailesinin acı günü

Çanakkale Belediyesi`nden emekli Zabıta Müdürü İzzet Zengin hayatını kaybetti.

685
 
 
 
Yaklaşık 25 yıl Çanakkale Belediyesi’nde görev yapan emekli Zabıta Müdürü İzzet Zengin, yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü. Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybeden Zabıta Müdürü İzzet Zengin son yolculuğuna uğurlandı.
 
Şehir kabristanlığında toprağa verilen merhum İzzet Zengin, için önce Çanakkale Belediyesi önünde bir tören düzenledi. Cenaze töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Uzun süre zabıta müdürlüğüne hizmet etmiş, en son olarak da Zabıta Müdürlüğünden emekli olan sevgili müdürümüz İzzet Zengin’i kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Çanakkale’de herkesin tanıdığı ve sevdiği bir zabıta müdürüydü. Dolayısıyla emekliliğinden sonra da çok saygın bir yaşam sürdürdü. Ama maalesef rahatsızlığı onu erken bir zamanda aramızdan ayrılmasına sebep oldu. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.
 
CHP Çanakkale eski Milletvekili İsmail Özay ise; “İzzet Zengin sadece zabıta müdürü değildi. İzzet Zengin esnaftı, pazarcıydı ve Çanakkale halkıydı. Başkanlık makamıyla ilişkide bulunduğu insanlar arasında daima köprü olmuştur. Kanunların verdiği yetkiyi değil, sevgiyi kullanmış olan bir insandı. Keşke hepimiz onun gibi görev aşkıyla görevlerimizi yerine getirebilseydik. Kendisine Allah’tan rahmet, geride kalanlara ise Allah sabır versin. Hepimizin başı sağolsun” diye konuştu.
 
Belediye önünde düzenlenen törenin ardından merhum İzzet Zengin’in naaşı Orta Camiine götürüldü. Merhum İzzet Zengin’in naaşı ikindi namazına müteakip Orta Camiinde kılınan cenaze namazının ardından şehir kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
Paylaş