havadurum

Yüzme yarışı gala gecesi ile taçlandı

Rotary Kulübü’nün bu yıl 26.’sını gerçekleştirdiği Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışması’nın finali gala gecesi ile son buldu.

441
 
Gala gecesi, önceki akşam Truva Otel’de yapıldı. Yoğun katılımın olduğu gala gecesinde Rotary’e yeni katılımlar da oldu. Uluslararası Rotary 2440. Bölge Guvarnörünün de katıldığı gala gecesinde bir konuşma yapan yapan Rotary Kulübü Dönem Başkanı Av. Erdal Gezen; “Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışması’nı başarıyla tamamladık. Bunun mutluluğunu Çanakkale Rotary ailesi olarak yaşıyoruz. Kulübümüz 26 yıldır bu yarışmayı büyük bir özveriyle düzenlemektedir. Her geçen gün de yarışmanın üzerine bir şeyler koyarak yolumuza devam ediyoruz. Çanakkale’nin değerlerini uluslararası boyutta tanıtmayı ve kent turizmine katkı sağlamayı amaç edindik. Bunu başardığımızı bugün bir kez daha gördük. Çanakkalemizi tanıtmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 27.’sini düzenleyeceğimiz yarışmayı da aynı başarıyla tamamlayacağız” dedi.
 
Yapılan konuşmanın ardından Rotary’e katılan yeni isimlere rozetleri takıldı. Gala gecesine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın yanı sıra çok sayıda rotaryen katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
Paylaş