Yürükçü: “Limanlarımız güvenli”

GESTAŞ Genel Müdürü Hasan Yürükçü, Bozcaada iskelesiyle ilgili olarak gazetemizde çıkan haberi değerlendirerek; hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi...

385
Tekirdağ iskelesinde yaşanan feci kaza sonucu dikkat çeken konulardan birisi olan iskele güvenliği konusunda GESTAŞ’ın tüm önlemleri aldığını öğrendik. Konuyla ilgili olarak sorularımızı yanıtlayan GESTAŞ Genel Müdürü Hasan Yürükçü, iniş biniş ve tahliyelerin sağlandığı iskelelerde hiçbir sıkıntının yaşanmadığını söyledi.
 
Çardak hattı dışında diğer limanların kendilerine bağlı olduğunun altını çizen Yürükçü, “Biz zaten tüm güvenlik önlemlerini en başından beri uyguluyoruz. İlave tedbir gerekirse onu da yapıyoruz. Bu iş taşımacılık kadar önemlidir. İniş ve binişlerde bizim sorumluluğumuzda. İnsanlar ve araçlar liman kapısından çıkıncaya kadar bize emanet. Bu konuda kimse şüphe duymasın” diyerek herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını söyledi. Bozcaada iskelesinde bazı alanlarda eksiklik varsa onu da en kısa zamanda gidereceklerini belirten Yürükçü; “Sezon çok hareketli geçiyor. Gemilerimiz sağlıklı bir şekilde çalışıyor. Bu sezonda hiçbir sıkıntı yaşatmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yine de vatandaşlarımızın şikayeti olursa telefonlarımıza bildirmeleri yeterli” diyerek vatandaşların duyarlılıklarına da saygılı olduklarının altını çizdi.
Paylaş