Yine kara nokta, yine kaza!...

Çanakkale’de trafik kazaları nedeniyle adı kara nokta olarak bilinen Erenköy varyantta meydana gelen feci kaza bir aileye daha ateş düşürdü. Merkeze bağlı Erenköy (İntepe) varyantında yaşanan ölümlü trafik kazası, sorunun ne kadar ciddi bir boyutta olduğunun bir göstergesi oldu.

1611
Yapımı yılan hikayesine dönen ve sürücülerin korkulu rüyası haline gelen varyant  geçtiğimiz Cumartesi günü yine can aldı. Erenköy Belediye Başkanı Alaaddin Özkurnaz’ın “dikiş tutmuyor” dediği varyantta  kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
 
Çanakkaleliler`in sabrı taştı
Çanakkale’de 2011 yılının Aralık ayındaki kazada 12 kişinin  aralandığı ve daha önce bir çok kaza ile anılan varyantta en son yaşanan kaza nedeniyle sabırlar taştı. Yıllardır büyük sorun yaratan Erenköy varyantı nihayet tarihe karışacak derken, meydana gelen ölümlü trafik kazası, tüm Çanakkalelileri üzdü. Varyantta yaşanan kaza dikkatleri bir kez daha yapımı yılan hikayesine dönen viyadük konusuna çevirdi.
 
 
 
 
Sürücülerin korkulu rüyası haline gelen ve tüm uyarılara rağmen önlem alınmayan viyadük yine can aldı. Erenköy Belediye Başkanı Alaaddin Özkurnaz’ın “dikiş tutmuyor” dediği viyadükte geçtiğimiz Cumartesi günü kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Özcan`ın kullandığı 17 SN 888 plakalı kamyonet, Erenköy beldesi yakınlarında, karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 45 K 9433 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Oğulcan Çiçek (17) hayatını kaybetti.  Yaralanan Yavuz (32) ve Nurten Sav (43) ile Saliha Pekmen (72), Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Çanakkalelilerin sabrı taştı
Çanakkale’de 2011 yılının Aralık ayındaki kazada 12 kişinin yaralandığı viyadükte en son yaşanan kaza nedeniyle sabırlar taştı. Yıllardır büyük sorun yaratan Erenköy varyantı nihayet tarihe karışacak derken, meydana gelen ölümlü trafik kazası yine tepkilere neden oldu. Kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu 1 kişinin öldüğü ve 3 kişinin ise yaralandığı kaza, Karayolları 14. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Yazıcıoğlu tarafından ifade edilen Mart ayında temeli atılacak varyantta yaşanan kaza dikkatleri bir kez daha yapımı yılan hikayesine dönen viyadük  konusuna çevirdi.
 
Her kazada aynı manzaraların yaşandığı yolda bir an önce önce önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, yetkililerin söz konusu viyadük için Mart ayını beklemeden bir an önce harekete geçmesi gerektiğini ifade ettiler. Söz konusu yolda önlem alınmadığı takdirde olası ölümlü kazaların yaşanmasının an meselesi olduğunu dile getiren vatandaşlar; “Viyadük sorunu artık sona ermeli. Bu yüzden yetkililerin acele etmesini istiyoruz. Mart ayını beklemeden yapın artık şu varyantı” dediler.
Paylaş