havadurum

Yılbaşı biletlerinde çeyrek patlaması

Yılbaşına sayılı günler kala bayiler umutlarını piyango biletine bağlayan vatandaşların çeyrek bilette karar kılması yüzünden yarım ve tam biletlere pek ilgi gösterilmediğini belirtti.

617
Milli Piyango İdaresi tarafından büyük ikramiyenin 45 milyon olarak açıklanmasından sonra umutlarını şansa bağlayan vatandaşlar bayilerin yolunu tutarken satışa ilk çıktığı günden itibaren büyük rağbet gören biletler içinde en çok satılanlar ise çeyrek biletler oldu. Bayiler yılbaşına son iki gün kala biletlerin tükeneceğini belirterek şansını denemek isteyen vatandaşları ellerini çabuk tutmaları konusunda uyardı.
 
 
Naci Gül;
“İstanbul’da ana bayilerde biletler tükenmiş. Şu anda bizim satışlarımız gayet iyi gidiyor. Son iki gün kala bilet kalmaz, yine bulabilirsek İstanbul’dan getireceğiz. En fazla doğal olarak çeyrek bilet satışları patladı.”
 
 
Ahmet Başoğlu;
“Yılbaşı öncesi milli piyango bilet satışları çok iyi gidiyor. Bizim şu an için yeterli biletimiz var, ama önümüzdeki günlerde ne olur bilinmez. Tam bilet fazla almadık, ilgi yok, ben 150 tane aldım. Çeyrek bilet çok satılıyor, hatta vatandaşlar onu bile zor alıyorlar.”
 
 
Mehmet Akbaş;
“İstanbul Bahçekapı’da idarede yarım ve tam bilet bitmiş, çeyrek var sanırım. Bizim elimizde de az, çok bilet var diyebiliriz. Halkımız malum maddi ve manevi zor durumda olduğundan en çok çeyrek bilet alıyor.”
Paylaş