havadurum

Yenice’de “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri

Yenice’de Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında düzenlenen ve kursiyerlerin el emeklerinin paylaşıldığı yılsonu sergisinin açılışı Yenice Kaymakamı Musa Göktaş ve eşi Nazan Göktaş’ın katılımıyla yapıldı.

953

Yenice’de her yıl olduğu gibi bu yıl da “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” coşkulu etkinliklere sahne oldu. Bu haftanın vazgeçilmezlerinden biri olan Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından düzenlenen yılsonu sergisi, Yenice'nin spor ve sanat dolu ruhunu bir araya getirdi. Yenice Kaymakamı Musa Göktaş ve eşi Nazan Göktaş’ın katılımıyla gerçekleşen açılış, şehrin önemli isimlerini bir araya getirdi.

Geniş katılımla açılış yapıldı

Yenice Kaymakamı Musa Göktaş ve eşi Nazan Göktaş’ın yanı sıra, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, İlçe Emniyet Amiri Emrah Üresin, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Günay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baykal ve diğer daire amirleri ile birlikte çok sayıda vatandaş, Yenice’de Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği serginin açılışına katıldı. Sporun ve sanatın bir araya geldiği bu etkinlik, şehrin sosyal yaşamına önemli bir renk kattı.

El emeği göz nuru eserler

Sergi, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini sergilemek için hazırladığı adeta bir panayır gibiydi. Resimlerden el işlerine, el sanatlarından dikiş nakış işlerine kadar birçok farklı alanda üretilen eserler, açılışa katılan ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Sergiyi gezen misafirler, kursiyerlerin emeklerini ve yeteneklerini takdir ederek kursiyerlere başarılar dilediler.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş