"Yeni yılınız kutlu olsun"

466
Vali İlhami Aktaş, 2022 yılının son gününde kurum ziyaretleriyle çok sayıda vatandaş ve personeli ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Aktaş, "Sevinçleri ve hüzünleri ile bir yılı daha geride bırakıp Cumhuriyetimizin 100. yılının heyecanını bize şimdiden hissettiren 2023 yılına, yeni umutlarla girmenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Çanakkalemizde son yıllarda turizmden tarıma, eğitimden sağlığa, ulaşımdan haberleşmeye kadar her alanda önemli atılımlar yapılmış, yeni projeler hizmete sunulmuş ya da başlatılmıştır. Cumhuriyetimizin yeni asrına yakışır çok daha büyük bir atılıma başlayacağımız Türkiye Yüzyılının ilk adımı 2023 yılında da yatırım ve hizmetlerin devam etmesi, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin en iyi, en kaliteli bir şekilde sunulması amacıyla Çanakkale için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlayışla ilimizin ve ülkemizin bugüne kadar elde ettiği başarıları yeni başarılarla perçinlemek, çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel ve müreffeh bir ülke bırakmanın çabası ve çalışması içerisinde olacağız" dedi.
 
Aktaş, çocukların yeni yılını kutladı
Vali İlhami Aktaş, yeni yıl dolayısıyla Seddülbahir Sevgi Evi, Yahya Çavuş Sevgi Evi, 18 Mart Sevgi Evi, Abide Sevgi Evi, Seyit Onbaşı Sevgi Evi, Çocuk Destek Merkezi, Anafartalar Sevgi Evi, Conkbayırı Sevgi Evi, Arıburnu Sevgi Evi, Truva Sevgi Evi ve Hüseyin Özcan Çocuk evleri sitesini ziyaret etti. 9 Sevgi Evi, Çocuk Destek Merkezi ve Hüseyin Özcan Çocuk evleri sitesinde kalan 92 çocukla bir araya gelen Vali İlhami AKTAŞ, çocukların yeni yılını kutladı. Sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Aktaş, çocuklarla yakından ilgilenerek bir süre onlarla sohbet etti. Sevgi evleri ziyaretlerinde Aktaş`a Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Gündüz Bağcı ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Ömer Pekmez eşlik etti.
 
Huzurevi sakinlerini dinledi
Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile tek tek ilgilenen Aktaş, saygıdeğer büyüklerimizle sohbet ederek, yeni yıllarını kutladı. Vali Aktaş, huzurevi sakinlerinin istek ve arzularını dinledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden huzurevi sakinleri, yeni yılda kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aktaş`a teşekkür ettiler. Aktaş, Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi personeline de teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Aktaş`ın Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretine Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Gündüz Bağcı ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk eşlik etti.
 
Hasta ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi
Aktaş`ın, yılın son gününde ki ziyaretleri arasında Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi, ÇOMÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Çanakkale İtfaiye Müdürlüğü ile 112 Acil Çağrı Merkezi de yer aldı. İlk olarak Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ile ÇOMÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinin acil servislerini ziyaret ederek sağlık çalışanlarını yalnız bırakmayan Aktaş, tüm sağlık çalışanlarına özverili ve fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ederek personelin yeni yılını kutladı. Tedavisi süren hastaları ziyaret eden Aktaş, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak yeni yıllarını kutladı. Yılbaşı ziyaretleri kapsamında Çanakkale İtfaiye Müdürlüğü ile 112 Acil Çağrı Merkezini de ziyaret eden Vali Aktaş, çalışanların yeni yılını kutladı. Yılbaşı gecesinde görevi başında bulunan itfaiye müdürlüğü personeli ve 112 Acil Çağrı Merkezi personeli ile bir süre görüşen Vali Aktaş, personele çalışmalarında başarılar dileyerek personelin yeni yılını kutladı. Ziyaretlerde Vali Aktaş`a İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk de eşlik etti.
 
Yılın son gecesinde personel ziyareti
Vali Aktaş, yılın son gecesinde ise görevi başında olan personeli ziyaret etti. Kepez Polis Merkezi Amirliği, Opel Polis Uygulama Noktası, Tekzen Polis Uygulama Noktası ve İskele Meydanında görev yapan polis memurları ile Anafartalar Polis Merkezi Amirliğini ziyaret eden Aktaş, polis merkezinde görevli polis memurlarıyla bir araya gelerek polislerin yeni yılı kutladı. Uygulama noktalarında görevli polis memurlarıyla bir süre sohbet ederek yapılan uygulamalar hakkında bilgi alan Aktaş, çalışmalarında başarılar diledi. Yeni yıl ziyaretleri kapsamında Jandarma Merkez Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Botunu ziyaret eden Vali Aktaş, jandarma ve sahil güvenlik personeli ile bir süre görüşerek yeni yıllarını kutladı, personele görevlerinde kolaylıklar diledi. Yılbaşı ziyaretlerinde son olarak Çanakkale Havalimanı ile DHMİ Kurtarma ve Yangın İstasyonunu ziyaret eden Aktaş, Çanakkale Havalimanı personeliyle bir süre görüşerek yeni yıllarını kutladı, personele görevlerinde başarılar diledi. Yılbaşının huzur ve güven içerisinde geçmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydeden Vali İlhami Aktaş, "2023 yılının hem Çanakkaleli hemşehrilerimiz hem de bütün milletimiz için sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum" diye konuştu. Vali Aktaş`ın yılbaşı ziyaretlerine; Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman ve Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran eşlik etti.
(Nevin Yüksel)
Paylaş