havadurum

Yeni sözleşmeler imzalandı

Gelibolu Belediyesi ile Tüm Bel-Sen Sendikası arasında memur ve sözleşmeli statüde çalışan personeli kapsayan toplu sözleşme imzalandı.

397
Başkanlık makamında düzenlenen toplu sözleşme imza törenine, Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Tüm Bel-Sen Çanakkale Şube Başkanı Zeki Önder, sendikanın Gelibolu temsilcisi Akın Şarköylü ve memur temsilcileri katıldı.
 
1 Ekim tarihinden itibaren bir yıl geçerli olacak, sosyal denge tazminatı miktarının başkan yardımcısı 450 lira, birim müdürleri 400 lira, diğer memurlara 350 lira, sözleşmeli personele 150 lira olarak belirlendiği sözleşmede tüm memur ve sözleşmeli personele ramazan ve kurban bayramlarında 150 lira ikramiye verilmesi imza altına alındı.
 
Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Gelibolu Belediyesi tarihinde memurlarla ikinci kez toplu sözleşme yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Özacar, sözleşmede emeğe olan saygıları gereği çalışanlarına imkanlar çerçevesinde en iyi olanakları sağladıklarını düşündüklerini ifade etti. Önder ise Gelibolu Belediyesi`nin emekçilerin tüm taleplerini yerine getirdiğini belirterek, Başkan Özacar`a teşekkür etti.
Paylaş