havadurum

Yeni projeler start aldı..

907

 Barbaros Mahallesi’nde hayata geçirilen Atam Kreşi ve Şehit Polis Emre Bağcı Parkı temel atma ve açılış törenleri 4 Mayıs tarihinde yapılacak. Öncelikle saat 14.30’da bin 540 metrekaresi yeşil alan olmak üzere toplamda 3 bin 654 metrekarelik bir alanda kentlilerin kullanımına açılacak Şehit Polis Emre Bağcı Parkı’nın açılışı yapılacak. Park açılışının ardından saat 15.30’da İlkinin geçen yıl açıldığı Atam Kreşi’nin ikinci şubesinin temel atma töreni gerçekleştirilecek.

  
“Yeni park, 3 bin 654 metrekarelik bir alanda kentlilerin kullanımına açılacak”
Çanakkale Belediyesi’nin yeni projelerinden biri olan ve Barbaros Mahallesi Profesör Ümit Serdaroğlu Caddesinde Seher Sokak ile Ayaz Sokak kesişiminde bulunan Şehit Emre Bağcı Parkı, bin 540 metrekaresi yeşil alan olmak üzere toplamda 3 bin 654 metrekarelik bir alanda kentlilerin kullanımına açılacak. 7’den 70’e tüm kentlilerin kullanımı için tasarlanan yeni park alanında 267 metrekarelik çocuk oyun alanı, 140 metrekarelik fitness alanı, 912 metrekarelik piknik alanı ve 225 metre uzunlukta koşu parkuru bulunuyor. 
 
“Atam Kreşine yenisi ekleniyor”
Çanakkale Belediyesi, okul öncesi çocuklara yatırım yapmaya devam ediyor. İlki geçtiğimiz yıl açılan Atam Kreşi’ne bir yenisini daha ekleniyor. Barbaros Mahallesinde Portakal Sokak ile Osman Hamdi Bey Caddesinin kesişimin de bulunan alanda yükselecek yeni kreşin temel atma töreni ise 4 Mayıs 2018 Cuma saat 15.30’da gerçekleşecek. 
(Haber Merkezi)
Paylaş