Yeni kanun ilk mağduriyetini yaşattı!

Çanakkale`de hafta sonu Kabatepe`de bulunan Orman Kampı`na giden çok sayıda vatandaş, karşılaştıkları manzara sonrasında tekrar geriye dönmek zorunda kaldı. Çünkü statü değişmiş, Orman Kampı kapanmıştı!

2859
 
 
Gelibolu Yarımadası`nda Kabatepe mevkiinde bulunan Orman Kampı, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı`nın kurulmasının ardından değişen statü nedeni ile kapandı. Hafta sonu çok sayıda Çanakkaleli, iki günlük ya da günübirlik tatil ve haftanın stresini atmak için gittikleri Orman Kampı`nda “Resmi nedenlerden dolayı, ikinci bir emre kadar kampımız hizmete kapılıdır” yazısı ile karşılaştı. Orman Kampı`ndan sorumlu görevlinin cep telefonunun da bulunduğu kapıdan içeriye giremeyen Çanakkaleliler, bilgilendirme yazısındaki ifadelere de tepki gösterdi. “Sıkıyönetim dile bu nasıl bir bilgilendirme” diyen Çanakkaleliler, statü sorunun bir an önce çözülerek, buranın yine halkı hizmet vermesi gerektiğini ifade ettiler.
 
Yetkililer siteden bilgilendirme yapmış!
Kabatepe Orman Kampı`nın Kabapete.com.tr isimli sitesinden yapılan açıklamada ise “Sayın müşterilerimiz, Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığının kurulması kapsamında kampımız ile ilgili değiştirilen kanuni statü sebebi ile işletmemiz ikinci bir durum güncellenmesi oluşana kadar ne yazık ki siz değerli müşterilerimize hizmet veremeyecektir. Kampımızı ziyaret etmek isteyenlerin facebook grubunu veya internet sitemizi takip etmeleri rica olunur” notu dikkat çaktı. Ancak site ve sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden takip etmeyen çok sayıda vatandaş Kabatepe`den geriye dönmek zorunda kaldı.
Paylaş