havadurum

Yeni bir açılım, Belgrad Fuarı

Çanakkale, turistik, tarihi, kültürel, mitolojik ve yöresel değerlerini ilk kez Belgrad Fuarı’nda tanıtacak. İl Kültür Turizm Müdürü Şinasi Haznedar, “Belgrad fuarına kapsamlı olarak ilk kez gidilecek. Bu da yeni bir açılım olacak” dedi.

572
Çanakkale ilk kez katılacağı Sırbistan’ın başkenti Belgrad Turizm Fuarında turistik, tarihi, kültürel, mitolojik ve yöresel değerleri ile tanıtılacak. Turizm sektörünün temsilcileri, 23-26 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan Belgrad Fuarı’nda stant açarak ziyaretçilere Çanakkale’yi tanıtacak. Çanakkale Valiliği öncülüğünde fuara Çanakkale Belediyesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, ÇATOD ve sektör temsilcileri katılacak.
 
İl Kültür Turizm Müdürü Şinasi Haznedar, “Çanakkale, Sırbistan fuarına ilk kez katılacak.  Romanya, Bulgaristan da ki fuarlara gitmiştik. Belgrad fuarına kapsamlı olarak ilk kez gidilecek. Bu da yeni bir açılım olacak” dedi. Haznedar şunları söyledi; “Turizm fuarında bizim Çanakkale olarak özel standımız var. Müstakil stant dışında Türkiye standında bir masamız olacak. Çanakkale’yi bütün değerli yönleri, kültürel, tarihi, turistik yönleri ile tanıtacağız. Çanakkale, Sırbistan fuarına ilk kez katılacak. Bu da yeni bir açılım olacak. 22 Şubat tarihinde gidiyoruz. Bol tanıtım materyalleri götürüyoruz.”
Paylaş