havadurum

Valilik engelliler için gece düzenliyor

Çanakkale Valiliği kentteki engelliler için yardım gecesi düzenliyor. Kolin Otel’de düzenlenecek olan gecede ünlü sanatçı Coşkun Sabah konser verecek. Engelli gruplarının gösterilerinin yanı sıra, Bilal Göregen’in de sahne alacağı geceden elde edilecek gelir ile engellilerin tekerlekli sandalye, konuşan saat, baston gibi birçok ihtiyacı karşılanacak.

412
Her fırsatta engelli dernekleriyle bir araya gelerek çalışmalar yürüten Çanakkale Valiliği, engellilerin engellerini aşması, haklarından daha iyi bir şekilde istifade etmelerinin sağlanması, sosyal hayata kolayca adapte olmaları amacıyla harekete geçti.
 
Çanakkale Valiliğinin himayesinde 16 Engelli Derneği için Şubat Ayının 13’ünde gerçekleştirilecek yardım gecesinde elde edilen gelirle, engellilerin tekerlekli sandalye, konuşan saat, baston gibi birçok ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. 13 şubat 2012 saat 20:00 de Kolin Hotel  Megaron salonunda yapılacak yardım gecesinde engelli gruplarının gösterilerinin yanı sıra, Bilal Göregen ve  Coşkun Sabah Konser verecek.
 
Paylaş