Vali Tuna köylülerle buluştu

Vali Güngör Azim Tuna, merkeze bağlı köylerde incelemelerde bulundu.

826
 
Vali Güngör Azim Tuna,  Çanakkale Merkeze bağlı Kayadere, Atıkhisar, Dörtyol, Işıklar,  Kemel,  Musaköy, Özbek ve Karacaören köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altındağ,  İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İlkay Uçar, Özel Kalem Müdürü Mahmut Akkuş, İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürü Ali Ustabaş’ında katıldığı köy ziyaretlerinde ilk olarak Kayadere köyüne giden Vali Güngör Azim Tuna, köy muhtarı Ahmet Durgut  ve köylüler tarafından karşılandı. Köylülerin sorunlarını dinleyen Vali Tuna, daha sonra Işıklar köyünde Ali Cilves adlı vatandaşı ziyaret etti.  Geçirdiği hastalık sonucu bacağı kesilen Ali Cilves’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Tuna,  tekerlekli sandalye hediye etti.  Aynı evde yaşayan ve lösemi hastası olan İlknur Kılıç’ı da ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirterek ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi.
 
Her fırsatta köylü vatandaşlarla bir araya gelen Vali Güngör Azim Tuna, ev ziyaretleri dışında kahvelerde de bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Vali Güngör Azim Tuna,  köy bilgi sisteminin kurularak sürekli güncelleneceği bütün köylerin sosyo-ekonomik durumunun ortaya konacağı bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. 11 ilçe 4 ve 22 beldenin tamamını gezen Vali Güngör Azim Tuna, 2012 yılı içinde Çanakkale ilinin 565 köyünü de gezmeyi hedefliyor.
 
 
 
Paylaş