Vali Tuna halkın sorunlarını dinledi

Çanakkale Valiliği Halkla İlişkiler Birimi düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılışın ardından vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Tuna’ya, üç kız çocuğu ise bir sürpriz yaptı.v

399
Vali Güngör Azim Tuna, Halkla İlişkiler Birimi’nde sorunları dinlemek için vatandaşlarla bir araya geldi. Halkla İlişkiler Birimi’nin açılışını yapan Vali Güngör Azim Tuna, burada yaptığı konuşmada; “Halkla İlişkiler Birimi’nin Valilik binasının girişinde görev yapmasını daha uygun olacağını düşündük. Birimde görev alan arkadaşlarımız, vatandaşlarımızı yönlendirerek işlerinin daha hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayacaklar. Birimde çalışan bir engelli arkadaşımız da var. Oda engellilerin sorunlarına yakinen ilgi gösterecek. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz. Başka zamanlarda da vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Halk günü vasıtasıyla vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz” dedi.
 
Açılış kurdelesini kesen Vali Tuna, daha sonra vatandaşlarla yüz yüze görüşüp sorunlarını dinledi. Halk Günü’ne annesiyle birlikte gelen 3 kız çocuğu ise Vali Tuna’ya yaptıkları resimleri hediye ederek bir sürpriz yaptı. Çocuklarla sohbet eden Vali Tuna ise çocuklara oyuncak hediye etti.
Paylaş