havadurum

Vali Tuna`dan Gökhan`a veda ziyareti

Vali Güngör Azim Tuna Eskişehir`e atanması ile ilgili başladığı veda ziyaretleri çerçevesinde Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ı ziyaret etti.

595
Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette iki yılı aşkın süreyle hizmet verdiği Çanakkale`den görev değişikliği nedeniyle ayrılacağını söyleyen Tuna, göreve başladığı andan itibaren belediye ile uyumlu ve işbirliği içinde bir çalışma sergilediklerini belirterek, karşılıklı anlayış için Başkan Gökhan`a teşekkür etti.
 
 
Çanakkale`den güzel hatırlarla ayrılacağını söyleyen Tuna: “ Bundan sonra gönüllü Çanakkale hemşerisi olarak her zaman Çanakkale`nin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Gökhan Tuna`nın görev değişikliği ile ilgili: “Beklenmedik bir tayin. 2 yıl kısa bir süre. Bu süre içinde Çanakkale`nin tanıtımı, teşvik ve hatta çevre konularında her zaman desteklerini hissettiğimiz Valimize, Çanakkale halkı adına teşekkür ederim” dedi. Bir kentin gelişmesi için otoritelerin uyum ve işbirliği içinde çalışmasının önemli olduğunu kaydeden Gökhan Tuna`ya: “ Gönül isterdi ki 2015`i de birlikte geçirelim. 2015 için verdiğiniz emeklerin farkındayız. Umarım yeni Vali`miz de sizin başlattığınız bu süreci devam ettirir. Daha büyük bir ile tayin olmanız buradaki çalışmalarınız takdiridir. Size ve ailenize her zaman gönül kapılarımız açık” dedi.
 
Paylaş