havadurum

Vali Tuna’ya ziyaretçi akını

Çanakkale Valiliği ziyaretçi akınına uğradı...

249
Vali Güngör Azim Tuna’yı; İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş önderliğindeki okul müdürleri, Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan ve yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale İli Sağlık Genel Sekreterliği görevine atanan Op. Dr. Kenan Eliuz ile İl Sağlık Müdürü Dr. Namık Kemal Kubat ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilk ve orta dereceli Okul Müdürleri Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş önderliğinde Vali Güngör Azim Tuna’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Vali Güngör Azim Tuna, okul müdürlerine yönelik yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her zaman sahip çıkmalıyız. Onların en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz” dedi.
 
Çanakkale Barosuna yeni seçilen, Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan ve yönetim kurulu üyeleri de Vali Güngör Azim Tuna’ ya nezaket ziyaretinde bulundu. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Tuna yeni seçilen Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.
 
Çanakkale İli Sağlık Genel Sekreterliği görevine atanan Op. Dr. Kenan Eliuz, çalışma ekibi ve İl Sağlık Müdürü Dr. Namık Kemal Kubat ile de görüşen Vali Tuna, ziyaretin anısına Çanakkale Savaşları kitapları ve mecmuası hediye etti. Birlikte hatıra fotoğrafı çektiren sağlık kurmayları daha sonra makamdan ayrıldı.
Paylaş