havadurum

Vali Tuna’dan öğrencilere tavsiye

Öğrenciler Vali Güngör Azim Tuna’yı ziyaret etti...

423
Proje kapsamında kampa giren öğrenciler Vali Güngör Azim Tuna ile bir araya geldi. “Yerelden Cambridge ve NASA’ya Dezavantajlı Öğrencilerde Çanakkale Değerleri ve Girişimcilik Bilinci Geliştirme Projesi” kapsamında kampa giren öğrenciler Vali Güngör Azim Tuna’yı ziyaret etti.
 
Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yunus Eryaman öncülüğünde Valiliği ziyaret eden öğrencilere hitap eden Vali Güngör Azim Tuna, projenin yüksek hedefleri olduğunu ve bunu çok önemsediklerini belirtti.  Bilgi çağında bilgiye ulaşmanın çok kolay olduğunu ifade eden Vali Tuna, bilgi yığını içerisinde faydalı olanın seçilmesinin önemine değindi.
 
Öğrencilere rehber eşliğinde çalışmaları tavsiyesinde bulunan Vali Tuna; “Henüz yolun başındasınız, eksiklerinizi telafi edecek yaştasınız. Tatilinizi eğlenerek ve öğrenerek kendinizi iyi yetiştirerek geçirebilirsiniz. Kendi dilimizi çok iyi bilmemiz gerek, kelime haznemizi geliştirmememiz gerek. Çanakkale ülkemiz için çok önemli bir yer. 100 yıl önce canını bu vatan için feda eden şehitlerimize layık olmak için çok çalışmalıyız” dedi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Vali Güngör Azim Tuna öğrencilere Çanakkale’yi tanıtıcı kitaplar vererek fotoğraf çektirdi.
Paylaş