Vali Tuna’dan Aydın’a hediye

Esenler Mahallesi’ndeki iftarda vatandaşlarla bir araya gelen Vali Güngör Azim Tuna, Mahalle Muhtarı Nazife Aydın’ı ziyaret etti.

372
 
Çanakkale Valiliği tarafından verilen mahalle iftarlarının üçüncüsü Esenler Mahallesi’nde yapıldı. Esenler Mahallesi pazar yerindeki iftara geçmeden önce mahalle muhtarlığını ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna, Muhtar Nazife Aydın ile bir süre görüştü. Mahallenin durumuyla ilgili bilgi alan ve sorunlarını dinleyen Vali Güngör Azim Tuna, ziyaret anısına Muhtar Nazife Aydın’a Çanakkale tanıtım kitapları hediye etti.
 
Daha sonra eşi Pervin Tuna ile Esenler Mahallesi pazar alanına geçen Vali Güngör Azim Tuna, mahalle sakinlerinin Kadir Gecesi’ni kutladı. Huzurevi sakinlerinin de katıldığı iftarda, Çanakkale Valiliği tarafından gerçekleştirilen üçüncü iftarın Esenler’de yapıldığını belirten Vali Güngör Azim Tuna, bugünlerin yardımlaşma ve paylaşma için bir fırsat olduğunu ve iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Şehitler Diyarı Çanakkale’ de görev yapmaktan ve hizmet etmekten büyük bir gurur duyduğu söyleyen Vali Tuna, amaçlarının Çanakkale’nin çok daha iyi yerlere gelmesi için el birliğiyle bütün kamu ve kuruluşlarla birlikte çalışmak olduğunu söyledi.
 
 
Paylaş