Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Ramazan Bayramı dolayısıyla görevi başında bulunan güvenlik güçlerini ziyaret etti. Bayramda halkın huzur ve güvenliği için kesintisiz görev yapan emniyet, jandarma ve sahil güvenlik ekipleriyle bir araya gelen Vali Toraman, onların bayramını kutladı.
Kepez Polis Merkezi Amirliği, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Botu’nu ziyaret eden Vali Toraman, personelle sohbet ederek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Güvenlik güçlerinin bayramda da görevlerini büyük bir sorumluluk bilinciyle sürdürdüğünü vurgulayan Vali Toraman, halkın güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm ekiplere başarılar diledi.
Bayram süresince il genelinde güvenlik önlemlerinin artırıldığına dikkat çeken yetkililer, polis, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin 7/24 görev başında olduğunu belirtti. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve sahil güvenliği konularında titizlikle çalışmaların sürdüğü ifade edildi.
(HABER MERKEZİ)