Vali, halkın sorunlarını yerinde inceliyor

Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna özellik ile yardıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunlarına çözüm bulunması konusunda girişimlerde bulunuyor. Bu ziyaretlere eşi Pervin Tuna da katılıyor. Bugüne kadar bu konuda bir çok ziyaret gerçekleştiren Vali Güngör Azim Tuna ziyaret ettiği ailelerin sorunlarına çözüm üreterek bu konudaki samimiyetini, yaptığı ziyaretlerin göstermelik olmadığını ortaya koyuyor.

563
 
Vali Güngör Azim Tuna, eşi Pervin Tuna ile birlikte ev ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yüzün üzerinde ev ziyareti gerçekleştiren Vali Güngör Azim Tuna, dört evi daha ziyaret etti.
 
İlk olarak 80 yaşındaki Bedriye Düşer’i ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna, Bedriye Düşer ile bir süre sohbet ederek sorunlarını dinlediler. Yalnız yaşayan ve dul maaşıyla geçimini sağlayan Bedriye Düşer, kendisine maaş bağlatılmasını sağladığı için Vali Güngör Azim Tuna’ya teşekkür etti.
 
Vali Güngör Azim Tuna, daha sonra 85 yaşında yalnız yaşayan Muazzez Gençcan’ı da evinde ziyaret ederek yakıt ve erzak sorunun çözümü için talimat verdi.
 
Daha sonra Barbaros Mahallesi’ne geçen Vali Tuna, çocuklarıyla yaşayan Emine Akyol ve Nesrin Canbaz’ı ziyaret ederek, yaşam koşullarının iyileştirilmesi için talimat verdi. Kötü bir evde yaşayan Nesrin Canbaz ve çocuklarına yeni bir ev bulunması için talimat veren Vali Güngör Azim Tuna çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.
 
Vali Güngör Azim Tuna ziyaretlerle ilgili olarak şunları kaydetti “Fırsat buldukça sizleri ziyaret etmek istiyoruz. Sizlerin sıkıntılarını, sorunlarını yerinde dinleyelim, sizlerle kucaklaşalım diye eşimle birlikte ev ziyaretleri yapıyoruz.  Bir sıkıntınız olursa bize gelin sorunlarınızı dinleyelim çözüm bulalım.”
 
 
Paylaş