Vali Aktaş’tan Gökçeada’ya ziyaret

Gökçeada ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, yapımı devam eden İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gökçeada Tarım ve Orman Müdürlüğü inşaat alanında incelemelerde bulundu.

519

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Gökçeada ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemeler gerçekleştirdi.

İlk olarak Gökçeada Sahil Güvenlik Komutanlığını ziyaret eden Vali Aktaş, Sahil Güvenlik-903 Komutanı SG Gv. Asb. Üçvş. Resul Altuntaş ile bir süre görüşerek Komutanlığın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Daha sonra 5. Komando Alay Komutanlığını ziyaret eden Vali Aktaş, 5. Komando Alay Komutanı Piyade Albay Serkan Balkan tarafından karşılandı.

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İlhami Aktaş, 5. Komando Alay Komutanı Piyade Albay Serkan Balkan’a ve personeline görevlerinde başarılar diledi. Vali Aktaş ayrıca yapımı devam eden Gökçeada İlçe Jandarma Komutanlığı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Ardından Gökçeada Kaymakamlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Gökçeada Kaymakamı Nurbaki Yalçın ile bir süre görüşerek sohbet etti. Kaymakam Yalçın, ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Vali Aktaş’a bilgi verdi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Gökçeada İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı V. J. Asb. Bçvş. Ebubekir Akınlar tarafından karşılandı. İlçe Jandarma Komutanlığının mevcut durumu, asayişin ve huzurun temini noktasında yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgi alan Vali İlhami Aktaş, J. Asb. Bçvş. Ebubekir Akınlar ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.

Vali Aktaş’ın Gökçeada’daki bir sonraki durağı ise Fatih Camii Yaz Kur'an kursu oldu.

Ziyarette, Fatih Camii İmam Hatibi Asaf Çakmak’tan verilen eğitim hakkında bilgiler alan Vali İlhami Aktaş, öğrencilerle sohbet ederek, okudukları duaları dinledi, derslerinde başarılar diledi.

Gökçeada’daki ziyaretlerine Gökçeada Adliyesi ile devam eden Vali Aktaş, Gökçeada Cumhuriyet Başsavcısı Beyza Tunca, Cumhuriyet Savcısı Samet Batuhan Aydınlı ve Hakim Fatma Yalçın ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Ardından İlçe Emniyet Amirliğine geçen Vali İlhami Aktaş, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Cumali Akbay ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İlçe Emniyet Amirliğini ziyaretinin ardından Gökçeada Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Gökçeada Belediye Başkan Bülent Ecevit Atalay ve belediye personeli tarafından karşılandı.

Başkan Atalay ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali Aktaş, Gökçeada Belediyesi’nin yürüttüğü projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Yapılan görüşmenin ardından Vali İlhami Aktaş, Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay’a hayırlı olsun temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Vali İlhami Aktaş son olarak yapımı devam eden Gökçeada Tarım ve Orman Müdürlüğü inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Gökçeada Tarım ve Orman Müdürlüğü İnşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Aktaş’a İnşaat çalışmaları hakkında Gökçeada Tarım ve Orman Müdürü Hacı Ömer Şahin ve yetkililer tarafından bilgi verildi.

Vali İlhami Aktaş’ın Gökçeada ilçe ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Gökçeada Kaymakamı Nurbaki Yalçın, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran eşlik etti.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş