havadurum

Vali Aktaş Ezine ilçesini ziyaret etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Ezine ilçesinde fidanlık, taziye ve cami ziyaretleri yaparak hem üretim hem de kültür faaliyetlerine destek verdi.

843

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Ezine ilçesinde fidanlık, taziye ve cami ziyaretleri gerçekleştirdi. Aktaş, fidan üretimi, restorasyon çalışmaları ve taziye konularında bilgi aldı.

Fidan Üretimi Hakkında Bilgi Aldı

Vali Aktaş, Ezine ziyaretlerinin ilk durağı olarak Çanakkale Orman Fidanlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Fidan üretim sahasını ve hizmet birimlerini gezen Aktaş, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci’den fidan üretimi hakkında bilgi aldı. Aktaş, fidanlık personeline çalışmalarında başarılar diledi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Taziye Ziyaretinde Bulundu

Vali Aktaş, fidanlık ziyaretinin ardından AK Parti Ezine İlçe Başkanı Egemen Canbaz’ın babası Necati Canbaz’ın vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu. Aktaş, Canbaz ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Restorasyon Çalışmalarını İnceledi

Vali Aktaş, Ezine ziyaretlerinin son durağı olarak Ezine Ulu Camii’ni ziyaret etti. Restorasyon çalışmaları devam eden camiyi inceleyen Aktaş, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Aktaş, caminin restorasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Aktaş’ın Ezine ziyaretlerine, Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, kurum müdürleri ve Orman Bölge müdürlüğü personeli katıldı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş