havadurum

Vali Aktaş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Günü ve Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti. Vali Aktaş, merkezde tedavi gören vatandaşlarla sohbet ederek, sağlık personellerine teşekkür etti.

498

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Günü ve Ağız ve Diş Sağlığı Haftası münasebetiyle Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek, merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Aktaş, ziyaretinde hem sağlık personellerine hem de tedavi gören vatandaşlara moral verdi.

Merkezde İncelemelerde Bulundu

Vali Aktaş, ziyaretinde Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Arzu UYGUN Sezen’den merkezin hizmet birimleri, verilen hizmetler ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Aktaş, merkezi gezerek incelemelerde bulundu.

Vatandaşlara Geçmiş Olsun Diledi

Vali Aktaş, merkeze tedavi için gelen vatandaşlarla bir süre görüşerek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Vali Aktaş, vatandaşlara geçmiş olsun ve acil şifa temennisinde bulundu.

Diş Hekimlerinin Gününü Kutladı

Vali Aktaş, ziyaretinde diş hekimlerinin 22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Gününü kutlayarak, mesleklerinde başarılar diledi. Vali Aktaş, ayrıca Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde çalışan sağlık personellerinin Ağız ve Diş Sağlığı Haftasını kutlayarak, emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Vali İlhami Aktaş’ın Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ziyaretine İl Sağlık Müdür V. Dr. Huriye Ünal, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Yavuz Adanur, Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Arzu Uygun Sezen ve Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Selahattin Keleş eşlik etti.

(Erhan Taylan)

Paylaş